Mosvægge

 

Med en mosvæg skaber du hurtigt et flot botanisk look i dit hjem, kontor, hotel eller andre rum - kun fantasien sætter grænser. Det er en bæredygtig og superflot måde, at bringe mere af naturen ind på.

Mos er foruden at være et af naturens smukkeste materialer i besiddelse af nogle fantastiske egenskaber. Mos er fra naturens side lydabsorberende, og vil kunne dæmpe højfrekvente lyde i f.eks. åbne kontorlandskaber, receptioner, kantiner eller i hjemmets rum, hvor akustikken har brug for forbedring.

Udover at være utrolig dekorativ, er mosset også vandabsorberede, hvilket gør den til en god indikator på, om luftfugtigheden i et rum er sund eller ej. Hvis luftfugtigheden i rummet falder til under 35% vil mosset begynde at hærde og på den måde kan man se, at der er noget galt med indeklimaet. Når luftfugtigheden igen kommer over de 35%, vil mossets bløde og naturlige struktur genskabes igen.

Hver eneste af vores mosvægge er unikke og håndlavede til den enkelte kunde, og gode til at skabe blikfang i rummet.

Vores mos er behandlet med organiske fødevareprodukter og naturlig glycerin, hvilket gør det 100% biologisk nedbrydeligt. Det er ikke allergifremkaldende, giftigt eller tiltrækker insekter. Det er desuden brandhæmmende og vedligeholdelsesfrit. Derudover er det organisk og høstet med stor respekt for naturen.

Her kan en mosvæg f.eks. bruges:

* På store lyse overflader for at bryde den bare overflade

* I hjemmet som lydabsorberende og smuk vægdekoration

* Steder, hvor naturligt sollys har svært ved at nå

* I store rum, kontorfællesskaber og receptioner

Ikke alle mostyper er velegnede til mosvægge; vi anbefaler:

* Rensdyrmos (Reindeer moss), som oprindeligt kommer fra de skandinaviske skove. Det er let og luftigt og meget velegnet til dekorationer og mosvægge. Fås i natur, blå, rød, gul, orange og forskellige nuancer af grøn. Den naturlige farve er særdeles velegnet til indfarvning i andre farver.

* Pudemos, som består af små puder af mos i forskellige størrelser og former, hvilket på en mosvæg eller i en dekoration giver et flot bølgende udtryk med 3d-effekt. Fås i forskellige nuancer af grøn.

* Mosflader (også kendt som Provence Moss) vokser i de hollandske og franske skove, og er meget velegnede til mosvægge og dekorationer. Fås i grøn.